Όταν στραβώσει έχει προσωπικότητα και… απαντήσεις!

Close
Όταν στραβώσει έχει προσωπικότητα και… απαντήσεις!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα και έχει μπει φέτος σφήνα στους μεγάλους.

Σημαντικό είναι το γεγονός πως η ομάδα της Λευκωσίας κέρδισε με ανατροπή δείχνοντας πως έχει τις απαντήσεις όταν το παιχνίδι στραβώσει.

Η Καρμιώτισσα προηγήθηκε στην αρχή του αγώνα με τον Ρομό και με τον Ολυμπιακό να μην έχει καλή παρουσία στα πρώτα στάδια. Σε εκείνο το σημείο κόντρα στην ροή ο Ζαχαρίου πήρε την πρωτοβουλία και έκανε το 1-1 με ωραία ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή. Εκείνο το σημείο ήταν καθοριστικό αφού μέχρι εκείνη την στιγμή η Καρμιώτισσα ήταν καλύτερη. Στη συνέχεια ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα ο Ολυμπιακός και ανέτρεψε το σκορ ενώ μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ

Αυτό έγινε σε ακόμα ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα, αυτό με τον Εθνικό Άχνας όταν βρέθηκε πίσω στα σκορ στο 23΄και “απάντησε” με τρία γκολ. Ένα του Μάντζη και δύο του Βαν Κέσελ για το τελικό 3-1.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην ξεκίνησε με στόχο την Ευρώπη ή το πρωτάθλημα όμως η νοοτροπία του μέχρι τώρα δείχνει ομάδα που έχει ψηλούς στόχους. Το γεγονός  ότι έχει τους παίκτες που έχουν την προσωπικότητα με μια ενέργεια να τον βάζουν ξανά στο παιχνίδι προσθέτει ακόμα ένα στοιχείο ομάδας που μπορεί να "βλέπει" ψηλά!

Αντρέας Ροκόπος