ΠΑΝΣΥΦΙ Τακτακαλάς/"Η μεγαλύτερη ντροπή των τούρκων"

Close
ΠΑΝΣΥΦΙ Τακτακαλάς/"Η μεγαλύτερη ντροπή των τούρκων"

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931 αναφέρεται στην 1η ανοικτή συνεδρία του συνδέσμου ενώ παράλληλα καταδικάζει την μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί.

"Μαυροπράσινα αδέλφια,

Μετά από μια πολύ διαφορετική ποδοσφαιρική χρονιά η οποία τελείωσε ακόμα πιο περίεργα και τόσο αναπάντεχα σας καλούμε στην 1η ανοικτή συνεδρία του συνδέσμου μας την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 19:31. Στην συνεδρία η οποία θα πραγματοποιηθεί στον σύνδεσμο μας στο οίκημα του σωματείου μας θα συζητηθούν τα ακόλουθα:
- Απολογισμός χρονιάς 2019-2020
- Καθορισμός στόχων για την επόμενη σεζόν 2020-2021
- Εκλογή νέου συμβουλίου του συνδέσμου. Δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στο νέο συμβούλιο έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της προηγούμενης περιόδου 2019-2020
-

Διάφορα άλλα σημαντικά θέματα

Στην συνεδρία θα γίνονται και εγγραφές νέων μελών που θέλουν να ενταχθούν την οικογένεια μας καθώς και ανανεώσεις των υφιστάμενων μελών.

Όλα τα μαυροπράσινα αδέρφια-μέλη μας λοιπόν καθώς και όλοι οι υπόλοιποι απλοί οπαδοί του ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ καλούνται να δώσουν το παρόν τους και να μας στηρίξουν με την παρουσία τους και τις ιδέες/προτάσεις τους.

Υ.Γ. Η μεγαλύτερη ντροπή του τουρκικού έθνους και συνάμα η μεγαλύτερη απόδειξη της αρπαγής που έχουν διαπράξει τους τελευταίους αιώνες οι μεμέτηδες είναι πως η σημαντικότερη και ωραιότερη τους πόλη είναι η «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ» ενώ το πιο επιβλητικό και ιερότερο τους τζαμί πλέον ονομάζεται «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ - ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Με εκτίμηση,
ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931
Est.2004"