Πένθος στον Ολυμπιακό - Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Πένθος στον Ολυμπιακό - Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Πένθος στην οικογένεια του Ολυμπιακού για τον χαμό του Μίκης Ιωάννου...

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ εκφράζει την βαθύτατη της θλίψη για τον θάνατο του Μίκη Ιωάννου, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 ετών. Ο Μίκης Ιωάννου είχε διατελέσει Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της ομάδας μας από το 1964 μέχρι το 1977. Ο Μίκης ήταν Πρόεδρος της ομάδας μας στην χρυσή εποχή κατα την οποία η ομάδα μας κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και συμμετείχε ισάριθμες φορές στο πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής της Ελλάδας.

Λεπτομέρειες για την κηδεία θα ανακοινωθούν αργότερα.

Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό ταξίδι Πρόεδρε.

H ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931:

Ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι. Ο Μίκης Ιωάννου ο οποίος έγραψε ιστορία στην ομάδα μας, ως Πρόεδρος από το 1964 μέχρι το 1977, έχοντας κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και έχοντας ισάριθμες συμμετοχές στο πρωτάθλημα Α' Εθνικής της Ελλάδας. Αιωνία του η μνήμη και θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του ανθρώπους.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του νομικού και ποιητή Μίκη Ιωάννου ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών.

Ο εκκλιπών, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας από το 1964 μέχρι το 1977 καθώς και αντιπρόεδρος της ΚΟΠ.

Αιωνία του η μνήμη.