"Ποδοσφαιριστές-τουρίστες/Αφήστε το νέο προπονητή να δουλέψει"

"Ποδοσφαιριστές-τουρίστες/Αφήστε το νέο προπονητή να δουλέψει"

Ανακοίνωση από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931 για την απογοητευτική πορεία της ομάδας:
 
"Μαυροπράσινα αδέρφια

Καταρχάς μπράβο για ακόμα μια φορά στα αδέρφια που έδωσαν το παρών τους παρά τα όσα τραγικά βλέπουμε στο γήπεδο ολόκληρο τον Α’ γύρο, εναντιθέτως με μερικούς ποδοσφαιριστές μας τουρίστες που δεν δείχνουν ίχνος ποδοσφαιρικού εγωισμού και πάθους.

Η αλλαγή του προπονητή έγινε αλλα υπήρξε όντως κάποια αλλαγή; Έστω και τώρα, γιατί ποτέ δεν είναι αργά, αφήστε τον νέο προπονητή να δουλέψει, δώστε του αυτά που χρειάζεται και μην τον εμποδίζετε στην δουλειά του με οποιονδήποτε τρόπο.

Θέλουμε απαντήσεις εντός αλλά και εκτός γηπέδων, γιαυτό και ζητούμε συνάντηση με αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις στο σωματείο μας, ούτως ώστε να βρεθεί μια λύση στην κατάντια αυτή. Απαιτούμε λύσεις και άμεση διόρθωση των προβλημάτων, αλλιώς μπορείτε να μας αδειάσετε την γωνία και να παραιτηθείτε. 

Δεν θα δείξουμε άλλη ανοχή και δεν θα έχουμε όρια σε αυτά που λέμε διότι εσείς κύριοι τα έχετε ξεπεράσει προ πολλού με την αδιαφορία σας.

Κλείνοντας να πούμε κάτι το οποίο είναι εμφανέστατο στον οποιονδήποτε και από μόνο του λέει πολλά. Όταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πριν μια διετία πετούσε στο γήπεδο, εσείς που τον κτίσατε τότε, δεν αφήσατε ούτε για δείγμα εκπομπή, συνέντευξη, μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να περηφανευτείτε και να μας παραδώσετε μαθήματα. Σήμερα, εσείς οι ίδιοι που μέσα σε χρόνο ρεκόρ κάνατε την ίδια ομάδα περίγελο, τώρα που το σίδερο βράζει, σας ψάχνουμε μα δεν σας βρίσκουμε.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

Με εκτίμηση, 
Δ.Σ. ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931
est.2004".