Πολλά και διαφορετικά συναισθήματα έφερε η χθεσινή εμφάνιση και το ισόπαλο αποτέλεσμα του Ολυμπιακού με την ΕΝΠ.
Οι «μαυροπράσινοι» κέρδισαν τον βαθμό στο 90+2 όμως και πάλι απώλεσαν πολλές στιγμές για να πάρουν τους τρεις …στόχο που σε ακόμη έναν αγώνα δεν κατάφεραν να κατακτήσουν.
Ο Ολυμπιακός είχε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα την υπεροχή όμως τόσο η έλλειψη της καλής τελικής όσο και η απουσία της ενέργειας που είχαν οι «μαυροπράσινοι» σε αυτό το παιχνίδι έδωσαν δικαιώματα στην Ένωση που έδειχνε ικανή να κτυπήσει στην κόντρα γεγονός που έφερνε ανισορροπία στην άμυνα του Ολυμπιακού (η οποία και βάση συνθηκών της αναμέτρησης άλλαξε πρόσωπα κατά τη διάρκεια του αγώνα).
Επίσης άλλο ένα στοιχείο που φαίνεται πως επηρέασε ώστε οι παίχτες του Ολυμπιακού να μην είχαν τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία, ήταν τα πολλά νεύρα που έβγαλαν με τις αποφάσεις του διαιτητή ο οποίος σε καίρια σημεία του αγώνα φαίνεται πως δεν πήρε τις σωστές αποφάσεις με την φάση της 2ης κίτρινης κάρτας που δεν δόθηκε στον Κράιντζ να είναι σημείο αναφοράς για τους «μαυροπράσινους».
Καταληκτικά ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι ακόμη πιο προσεκτικός στα παιχνίδια του, να μην κάνει τα εύκολα ατομικά λάθη και να γίνει πιο αποτελεσματικός στη τελική προσπάθεια.
Άρης Κυριάκου