Τακτακαλίτης... στην Μetrosport: "Η προσέγγιση της Ομόνοιας είναι η καλή άμυνα" (Ποιους ξεχώρισε)

Close
Τακτακαλίτης... στην Μetrosport: "Η προσέγγιση της Ομόνοιας είναι η καλή άμυνα" (Ποιους ξεχώρισε)

Στην "Μetrosport" μίλησε ο Λάζαρος Βαρδάκης, γυμναστής του Ολυμπιακού. Το "μαυροπράσινο" μέλος της τεχνικής ηγεσίας του "Τακτακαλά" ανέλυσε την Ομόνοια στους Ελλαδίτες συναδέλφους. Ποιους παίκτες ξεχωρίζει, η προσέγγιση του Μπεργκ και η άποψη του για τους "πράσινους".

Για την Ομόνοια και αν θα δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ:

«Σε δύο εβδομάδες θα την αντιμετωπίσουμε. Έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλή ομάδα και γι’ αυτό μπήκε στους ομίλους. Έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό. Είναι στη 2η θέση στο Πρωτάθλημα, όμως άλλαζαν πρόσωπα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Σε ευρωπαϊκό ματς και Κυπριακό πρωτάθλημα δείχνει ότι υπάρχει καλή συνέχεια στη δουλειά. Αυτό πιστώνεται στο τεχνικό τιμ. Έχει προπονητή φυσικής κατάστασης κι έχει σπουδαίο μερίδιο στην ως τώρα πορεία της. Θα δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ, αν ο ΠΑΟΚ δεν είναι αυτός που πρέπει να είναι».

Για το αν θα επιλέξει η Ομόνοια αμυντική τακτική:

«Η προσέγγιση της Ομόνοιας στα δύσκολα ματς, είναι να κάνει καλή άμυνα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι όμως προσεκτικός. Έχει καλές αντεπιθέσεις η Ομόνοια, με έμπειρους, ταχείς και καλούς παίκτες. Να μην βγει αλόγιστα μπροστά ο ΠΑΟΚ».

Για τους παίκτες της Ομόνοιας που ξεχωρίζει:

«Ο Φαμπιάνο είναι σταθερή αξία κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο ο Γκόμεζ. Δεν είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά όμως. Είναι το σύνολο. Μια καλή μίξη νέων με έμπειρους. Είναι μια γιορτή, μια επιτυχία για την Ομόνοια, το ανέφερε και ο προπονητής τους. Τους αποφορτίζει από ψυχολογικό βάρος αυτό και είναι υπέρ της. Πηγαίνει στην άδεια Τούμπα και ο ΠΑΟΚ πρέπει να το διαχειριστεί περισσότερο αυτό παρά η Ομόνοια».

Για το ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ θεωρείται κλειδί στο ματς:

«Έχει αλλάξει ο ΠΑΟΚ από πέρσι. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω παίκτη. Υπάρχει π.χ. ο Γιαννούλης που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δουλεύει καλά και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο με διαφορετικούς τρόπους».