Την σέβονται αλλά θέλουν νίκη

Την σέβονται αλλά θέλουν νίκη

Γράφει ο Άρης Κυριάκου/Στον Ολυμπιακό έπειτα από τις ήττες από ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, η προσοχή είναι στον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου.

Οι δύο ομάδες έχουν πολλά κοινά στοιχεία, παίζουν ορθόδοξο ποδόσφαιρο γεγονός που έφερε φέτος ανοιχτά παιχνίδια και από μια νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Οι «μαυροπράσινοι» σέβονται αρκετά την προσεχή αντίπαλό τους όμως θέλουν να πάρουν τη νίκη και να την προσπεράσουν στον βαθμολογικό πίνακα, γεγονός που θα ανεβάσει και τις πιθανότητες παραμονής που παραμένει ως προτεραιότητα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Εκτός από τον Μαουρίτσιο ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Γιώργου Κωστή κόντρα στα «περιστέρια» με τον Ταβάρες που αποχώρησε στον προηγούμενο αγώνα με στομαχικές διαταραχές να είναι κανονικά στις προπονήσεις, ενώ και ο Λουκουμπάρ επιστρέφει από την τιμωρία του και είναι στη διάθεση του προπονητή του.