ΤΟΡΝΑ: "Nτροπή και αχαριστία, μπέρδεψαν τον Ολυμπιακό με την Μπαρτσελόνα"

Close
ΤΟΡΝΑ: "Nτροπή και αχαριστία, μπέρδεψαν τον Ολυμπιακό με την Μπαρτσελόνα"

Ανάρτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη που μοιράζει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή Κώστα Σεραφείμ και στο επιτελείο του. "Μπηχτές" σε δήθεν Ολυμπιακούς που υποτιμούν την προσπάθεια όπως ο ίδιος αναφέρει.

Αναλυτικά:

Όλη την βδομάδα έλεγα πως δεν πρέπει να εφησυχάσουμε . Η Καρμιώτισσα είναι ομαδάρα έχει παίκτες δολοφόνους που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Πριν δυο εβδομάδες χάνανε 1-0 από τον Απόλλωνα Λεμεσού και το γυρίσανε και κερδίσανε το παιγνίδι 1-2. 

Πολλοί δήθεν φίλαθλοι του Ολυμπιακού μιλούν υποτιμητικά για την προσπάθεια που κάνουμε και για κάποιους ποδοσφαιριστές μας. Ντροπή και Αχαριστία !!! Ξεχάσανε από που παρέλαβα την ομάδα πριν 3 χρόνια . Μάλλον μπερδέψανε τον Ολυμπιακό με την Μπαρτσελόνα.

Δεν κατάλαβαν πως ότι θέλω κάνω γιατί όλα τα βλέπω θετικά στη ζωή μου...  Δεν καταλαβαίνω αν είναι κρύο ή ζέστη , με προπονητή ή χωρίς , μέρα ή νύκτα όλα γίνονται για καλό !!! Πάντα για το καλό...

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας , Συγχαρητήρια στον Κωστάκη Σεραφείμ και σε όλα τα παιδιά του προπονητικού τιμ γιατί είναι όλοι τους υπέροχοι και χαίρομαι που τους έχω μαζί μου .
Μόνο Αγάπη ❤️❤️❤️
#neversurrender

sdfsdfsdff