Αύριο το απόγευμα(26/5) ολοκληρώνεται η περίοδος υποψηφιοτήτων για το νέο ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας και την ερχόμενη Πέμπτη 28 Μαΐου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί η Εκλογική Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού στο οίκημα του Σωματείου.
Εκεί θα τρέξουν αρκετά σε σχέση με τον απολογισμό της χρονιάς, τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας (πρακτικά πήγαν εξαιρετικά) και ο Ολυμπιακός δεν ξέφυγε από αυτά που μπήκαν στην αρχή της σεζόν ως βάση για να διατηρηθεί η «μαυροπράσινη» ομάδα στην κατηγορία.
Εκτός απροόπτου εκτός από κάποια πρόσωπα δεν θα αλλάξει ο τρόπος διαχείρισης και λειτουργείας της ομάδας και το νέο συμβούλιο θα δώσει και πάλι τα κλειδιά σύστασης του ρόστερ στον υφιστάμενο γενικό αρχηγό Πέτρο Πέτρου για να ξεκινήσει τη διαδικασία ενδυνάμωσης του ρόστερ για τη νέα σεζόν αφού προκύψει πρώτα και συμφωνία με νέο προπονητή.
Έτσι όλα στον Ολυμπιακό θα μπουν σε μια βάση και θα τρέξουν από την επόμενη της σημαντικής Εκλογικής Συνέλευσης.