"Ο Χριστόφορος… μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού"

"Ο Χριστόφορος… μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού"

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Χριστόφορος Τορναρίτης και ο Ολυμπιακός μέσω social media του εύχεται χρόνια πολλά.

Η ανάρτηση:

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Λευκωσίας εύχεται στον Γενικό Αρχηγό του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ομάδας μας, Χριστόφορο Τορναρίτη, Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα !

Ο Χριστόφορος αποτελεί αναμφίβολα μέρος της Ιστορίας του Ολυμπιακού μας.

Η πρώτη του εμπλοκή με την ομάδα μας, ήταν την σεζόν 2000-01, όπου κατάφερε και οδήγησε την ομάδα μας στην 2η θέση της βαθμολογίας, και ταυτόχρονα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 24 χρόνια. Την ίδια χρονιά μάλιστα, ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη αλλά και την πρώτη πρόκριση στην ιστορία του, σε Ευρωπαϊκή Διοργάνωση. Η παρουσία του Χριστόφορου στα διοικητικά διήρκησε σχεδόν 5 χρόνια με την ομάδα να έχει συνεχώς πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η δεύτερη εμπλοκή του με την ομάδα μας ξεκίνησε την σεζόν 2018-19, στην οποία ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιστρέψει ξανά στην Α’ Κατηγορία. Τις επόμενες 2 χρονιές, δημιούργησε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των εκάστοτε Δ.Σ μια ισχυρή και υγιή ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Είμαστε σίγουροι ότι η συνέχεια θα είναι το ίδιο επιτυχημένη, με την μέχρι σήμερα.

Χριστόφορε, σε ευχαριστούμε για όσα προσφέρεις και σου ευχόμαστε να είσαι πάντα υγιείς και πάντα να επιτυγχάνεις τους στόχους σου!

σηρξτη