Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς που δεν έχει παίξει ακόμη με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, έκανε 58λεπτη συμμετοχή με την U21 της Σερβίας, στο νικηφόρο 6-0 απέναντι στην Εσθονία.
Μέχρι σήμερα, ο Σέρβος δεν έχει φορέσει τα "ερυθρόλευκα" της πρώτης ομάδας σε επίσημο ματς. Έχει αγωνιστεί μόνο με την U19 του συλλόγου και σε οικογενειακά φιλικά. Μπορεί με τον Ολυμπιακό να μην έχει πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά στην U21 της Σερβίας όχι μόνο καλείται, αλλά αγωνίζεται κιόλας.
Την Παρασκευή (15/11) έπαιξε στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Εσθονία, για τα προκριματικά του Euro 2021 (τα τελικά θα γίνουν σε Ουγγαρία - Σλοβενία). Ο Ίλια Στόλιτσα τον χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα, αλλά στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο 58' έγινε αλλαγή, ενώ η ομάδα του ήταν ήδη με 5-0 μπροστά στο σκορ (6-0 το αποτέλεσμα).
powered by Rubicon Project
Η Σερβία βρίσκεται στο 5ο γκρουπ και είναι 4η στην κατάταξη (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες) πίσω από Ρωσία, Πολωνία και Βουλγαρία.