Αναβλήθηκε αλλά το... μισό μηδέν ισχύει

Close
Αναβλήθηκε αλλά το... μισό μηδέν ισχύει

Αναμονή για ακόμη μια εβδομάδα για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια και Ανόρθωση.

Με καθυστέρηση 7 ημερών οι δυο ομάδες θα προετοιμαστούν με όσα μέσα διαθέτουν για τον μοναδικό στόχο, να κερδίσουν και να "μπολιαστούν" με τρομερή αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

Για την Ομόνοια τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, η ομάδα του Μπεργκ θα προσπαθήσει να κερδίσει και με σύμμαχο την "καυτή" έδρα, να πλησιάσει την Ανόρθωση στη βαθμολογία.

Γνωρίζουν στο "Ηλίας Πούλλος" πως ο αντίπαλος δεν θα δώσει, δεν θα επιτρέψει καλύτερα ευκαιρίες μπροστά στην εστία του. "Μέχρι στιγμής η Ανόρθωση είναι η καλύτερη ομάδα αμυντικά και γενικά είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Οπόταν δεν περιμένουμε να έχουμε τόσες πολλές ευκαιρίες απέναντι τους, αλλά θα είναι ιδανικό να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που θα φτιάξουμε" είχε δηλώσει ο Μπεργκ στο OFC TV. 

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν πως ο Νορβηγός έχει μεταφέρει -και θα το κάνει και εντός της εβδομάδας- στους ποδοσφαιριστές πως είναι ΠΟΛΥ σημαντικό οι ευκαιρίες να γίνουν γκολ, η φράση "μισό μηδέν" ταιριάζει γάντι στη περίπτωση του τριφυλλιού.

Υ.Γ Αυτό που έλειψε... στον αγώνα με την Πάφο. Η κεντρική φωτογραφία είναι από την φάση του Μποτεάκ απέναντι στον Ρούτκο, φάση με την οποία η Ομόνοια μπορούσε να πάρει το ματς. Φάση που αν έρθει με Ανόρθωση θα πρέπει να γίνει γκολ.

Αντώνης Κωνσταντινίδης