ΑΝΤΡΕΑΣ: "Είχαμε πέναλτι/Δεν ήταν πέναλτι του Απόλλωνα"

ΑΝΤΡΕΑΣ: "Είχαμε πέναλτι/Δεν ήταν πέναλτι του Απόλλωνα"

Δηλώσεις από τον Αντρέα Δημητρίου στην Cytavision μετά την ήττα από τον Απόλλωνα...

Αρχικά: "Στο ξεκίνημα ήταν φανερό ότι ξεπεράσαμε τα αρχικά λεπτά πίεσης του Απόλλωνα και σιγά σιγά επιβαλλόμασταν και γίναμε απειλητικοί. Άρχισε η ομάδα να βγάζει στο γήπεδο τα στοιχεία που την συνοδεύουν.

Είχαμε ένα πέναλτι σε φάουλ πάνω στον Ντάρμπισαϊαρ που δεν δόθηκε. Ακολούθως έγινε η φάση που προηγήθηκε ο Απόλλωνας με ένα πέναλτι που δόθηκε, το οποίο δεν ήταν.

Η ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο παίζαμε τον Απόλλωνα στο μισό γήπεδο και ανανεώναμε τις επιθέσεις μας με διάφορους τρόπους. Είχαμε σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο τον Απόλλωνα μέσα στην περιοχή του και φτιάχναμε φάσεις. Κάποτε τις τελειώναμε αλλά δεν βρίσκαμε στόχο, κάποτε ίσως η τελική μας πάσα μπορούσε να ήταν καλύτερη.

Και ήρθε μετά το δεύτερο γκολ που τελείωσε το παιχνίδι, ένα γκολ που ήταν φάουλ πάνω στον Φαμπιάνο και δεν δόθηκε ούτε αυτό. Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το κεφάλαιο διαιτησία του σημερινού αγώνα αλλά και ευρύτερα, είναι ένα κεφάλαιο που θα μας απασχολήσει άμεσα και έντονα και θα επανέλθουμε".

Η εμφάνιση σας αφήνει ευχαριστημένους; "Εφόσον έχουμε χάσει δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι όμως για να χάσουμε, σας είπα πριν τα γεγονότα όπως έχουν γίνει. Καταγράψαμε τα γεγονότα όπως είχαν γίνει, τα οποία δεν μπορούν να αμφισβητηθούν γιατί έγιναν και μπορούν όλοι να τα διαπιστώσουν. Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι περισσότερο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που ήταν δίπλα στην ομάδα και έδωσαν πολλές βοήθειες. Το 'Ομόνοια' που φώναξαν στο τέλος ήταν ότι καλύτερο για τους παίκτες".

Μεταγραφικά υπάρχει κάτι; "Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι".

SCSCSC