Βάλντας: “Όταν φοράμε αυτή τη φανέλα πρέπει να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα είτε εντός, είτε εκτός”

Βάλντας: “Όταν φοράμε αυτή τη φανέλα πρέπει να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα είτε εντός, είτε εκτός”

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε μετά τη νίκη με 3-1 επί της Torpedo…

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet.

Αρχικά είπε... “Ήταν πολύ σημαντικό για όλους στην Ομόνοια που κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Κερδίσαμε με δύο γκολ διαφορά όμως μπορούσαμε να κερδίσουμε και με περισσότερα. Στο τέλος του αγώνα ήρθαν τα δύο γκολ που μας έδωσαν τη νίκη. Είμαστε ικανοποιημένοι και από την εμφάνιση. Ήταν καλή η παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, γιατί βρεθήκαμε πολλές φορές στην περιοχή του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο για ένα 10λεπτο χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας, την κατοχή. Ίσως επειδή βγάλαμε αρκετές δυνάμεις στο φιλικό με την ΑΕΚ. Σε κάποια κομμάτια του αγώνα ήμουν ικανοποιημένος και σε κάποια θέλουμε βελτίωση. Δεν θα είναι εύκολος ο επαναληπτικός”.

enter " "

Για τις αποφάσεις των ρεφ... “Οι ρεφ τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας. Προτιμώ να μιλάω για πράγματα που μπορώ εγώ να ελέγξω και όχι για τις αποφάσεις των διαιτητών”

Για τον εκτός έδρας αγώνα... “Είμαστε η ομάδα που όταν φοράμε αυτή τη φανέλα πρέπει να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα. Δεν έχει καμία σχέση αν παίζεις εντός ή εκτός, πρέπει να έχεις την ίδια συμπεριφορά. Να πιέζεις ψηλά και να έχεις την κατοχή”

Για Λοιζου... “Όλοι αξιολογούνται καθημερινά. Σε κάθε προπόνηση υπάρχει ανταγωνισμός. Κανείς δεν θα έρθει να μας φέρει το τρόπαιο. Πρέπει να παλέψουμε για αυτό και σε συνθήκες που θα είναι εναντίον μας. Και πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν. Όχι μόνο σε φυσική κατάστασηα αλλά και νοοτροπίας. Και δεν μιλάω για συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός όμως όλοι πρέπει να είναι 100% έτοιμοι για να παίζουν".

Για Εβάντρο... “Ο Εβάντρο σε μόλις 25 λεπτά είχε γκολ και ασιστ. Είναι ποιοτικός για αυτό και επιλέχθηκε. Όταν κρατά την μπάλα φέρνει ηρεμία στο παιχνίδι μας. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας”.