"Βασική επιδίωξη να παίζουν ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της Ομόνοιας"

"Βασική επιδίωξη να παίζουν ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της Ομόνοιας"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στην Primetel μετά και την νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό με 1-0.

Αναλυτικά:

"Mία πολύ σημαντική νίκη, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Η ομάδα κλήθηκε να αγωνιστεί με ένα μεγάλο αριθμό απουσιών ποδοσφαιριστών και σημαντικών για την ομάδα. Η εμφάνιση κάποιων ποδοσφαιριστών ήταν μία συνέχεια απ' αυτά που είχαν δείξει όταν είχαν πάρει ξανά την ευκαιρία από τον προπονητή τους. Σήμερα ήρθε η στιγμή που χρειάστηκαν και ήταν έτοιμοι και βοήθησαν την ομάδα να πάρει την νίκη. Ήταν καλή η εμφάνιση μας, μπορούσαμε για περισσότερα γκολ, χάσαμε πολύ καλές ευκαιρίες, δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Η ομάδα είχε ένταση, πάθος και πολλά τρεξίματα στο παιχνίδι της.

Ήταν μία δίκαιη νίκη που μπορούσε να έρθει με μεγαλύτερο σκορ. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν παιχνίδια που έχουν εξασφαλισμένοι βαθμοί και με αυτή την λογική προσεγγίζουμε το επόμενο παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερο."

Για τους Κύπριους: "Το έχει αποδείξει πολλές φορές ο Μπεργκ. Δεν ξεχωρίζει ούτε ηλικίες ούτε εθνικότητες. Επιλέγει αυτούς που ο ίδιος πιστεύει πως είναι οι κατάλληλοι την δεδομένη χρονική στιγμή για να το κάνουν στον καλύτερο βαθμό το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα. Ήταν και παραμένει βασική επιδίωξη να παίζουν στην Ομόνοια και ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της. Αυτό ήθελε και ο κόσμος, να παίζουν παίκτες που βγαίνουν από την Ομόνοια και ακόμα καλύτερο να είναι και Ομονοιάτες. Αυτό θέλαμε όλοι. Τέτοιες στιγμές είναι καλό να το θυμόμαστε και όταν ένα παιδί προετοιμάζεται να μπει στο γήπεδο για 1η, 2η, 3η φορά για να ζήσει μια στιγμή που ονειρευόταν, είναι το καλύτερο να προσπαθούμε όλοι μας να βοηθούμε για να δώσει στο γήπεδο το καλύτερο του εαυτό. Απ' εκεί και πέρα πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στην κανονική τους διάσταση και αυτό είναι πως πήραμε σήμερα τους τρεις βαθμούς, τίποτα περισσότερο, υπάρχει αρκετός δρόμος να διανύσουμε, χαμένο έδαφος. Βλέπουμε την δουλειά μας και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι."

ηφγηφγηφηφγηγηφηφγ