Καλεσμένος του Άρη Κυριάκου, στης σημερινή εκπομπή της Digital TV "Στην Κερκίδα", ήταν ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC Χριστόφορος Ματθαίου.
Μίλησε για την πορεία της ομάδας στις τρεις διοργανώσεις, την προετοιμασία για τον μεγάλο επαναληπτικό με την Ομόνοια αλλά και τη δυναμική της ομάδας που έχει επιλογές για να αντέξει μέχρι τέλους.
“Η Πάφος συνήθισε να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια, δεν μπορούμε να κάνουμε τώρα κοιλιά που έρχονται οι σημαντικοί αγώνες αλλά και σε περίπτωση αποτυχίας θα πρέπει να λειτουργούμε ως μεγάλη ομάδα να παραμείνουμε ταπεινοί και να επανέλθουμε με νίκες”.
"Για τον αγώνα με την Ομόνοια μέχρι στιγμής η προπώληση είναι 3.5 χιλιάδες αλλά αυτός ο αριθμός βάση της κινητικότητας θα αυξηθεί. Είναι ένας τελικός κι ένας ακόμη αγώνας-πρόκληση για την ομάδα μας και θέλουμε να τον κερδίσουμε" τόνισε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της Παφιακής ομάδας.
Δείτε την εκπομπή:
