Coming... soon

Coming... soon

Γράφει ο Κυπριανός Κυριάκου/ Η Ομόνοια έχει έναν και μοναδικό στόχο που πρέπει να υλοποιήσει σε δύο μέρες και αυτός δεν είναι άλλος από το τρίποντο το οποίο θα κλειδώσει ουσιαστικά το 22ο πρωτάθλημα και παράλληλα θα είναι και το έναυσμα των πανηγυρισμών που θα ακολουθήσουν.

Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Ο Σταύρος Παπασταύρου καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και μόνο περήφανος μπορεί να νιώθει για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι στο "πράσινο" οικοδόμημα. Θέλει πολύ και ο ίδιος να κλείσει ο τίτλος μπροστά απ' τους χιλιάδες φίλους του "τριφυλλιού" το Σάββατο κάτι που αν συμβεί είναι αρκετά πιθανόν να τρέξει να συγχαρεί πρώτα τον Χένινγκ Μπεργκ που από τον πρώτο κιόλας χρόνο της επιστροφής του στον πάγκο της Ομόνοιας έφερε και...τρόπαιο.

Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY με καλεσμένο τον Γιόζεφ Κόζλεϊ: