"Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η Ομόνοια για τον Ολυμπιακό"

Close
"Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η Ομόνοια για τον Ολυμπιακό"

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Ομόνοιας και της ΑΕΚ Αθηνών Γιώργος Σαββίδης μίλησε για τις αναμετρήσεις των playoffs του Champions League με τον Ολυμπιακό, στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο. Ο Σαββίδης θεωρεί πως ο Ολυμπιακός δεν θα έχει καθόλου εύκολη αποστολή απέναντι στην Ομόνοια. 

«Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η Ομόνοια για τον Ολυμπιακό. Οι κυπριακές ομάδες δεν είναι καθόλου εύκολες. Υπάρχει μια αλαζονεία στην Ελλάδα για τις ομάδες της Κύπρου, αλλά δεν δικαιολογείται. Και η Λέγκια, αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας είχαν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από την Ομόνοια και τις απέκλεισε. Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα. Η Ομόνοια δέχεται δύσκολα γκολ και θα είναι σκληρός αντίπαλος. Είναι μια ομάδα που δεν τη βάζεις κάτω εύκολα. Ακόμη κι εκεί που την πιέζεις και τη σφυροκοπάς, δεν πανικοβάλλεται και αφού περάσουν οι… αστραπές και οι βροντές κάνει το παιχνίδι της».

Για τον Χένινγκ Μπεργκ, είπε: «Ο Μπεργκ φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που έψαχνε η Ομόνοια για να την επαναφέρει εκεί που επιτάσσει η ιστορία της. Είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και εμπιστεύεται όλο το ρόστερ, ακόμη και νεαρά παιδιά. Η ομάδα έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκούς ομίλους, έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον το Europa League και διεκδικεί το Champions League».