Δήλωση Αζέρου για Ομόνοια: "Θέλουν να πάρουν εκδίκηση"

Close
Δήλωση Αζέρου για Ομόνοια: "Θέλουν να πάρουν εκδίκηση"

Παλαίμαχος άσος του Αζερικού ποδοσφαίρου μίλησε στο "Azerisport" ενόψει του αγώνα της Καραμπάχ κόντρα στην Ομόνοια. Ο Αγασαλίμ Μιρτζαβάντοφ τόνισε πως το "τριφύλλι" δεν πρόκειται να παίξει... απρόσεκτα και θα προσπαθήσει να κάνει ζημιά. 

Οι τοποθετήσεις του:

«Είναι καλό που η Καϊράτ και η Βασιλεία θα ξεκινήσουν τον αγώνα τους δύο ώρες νωρίτερα. Η Καραμπάχ θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού και θα μπορεί να χτίσει τα σχέδιά της με βάση αυτό το αποτέλεσμα.

Είναι σημαντικό να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και να ξεκινήσουμε τα πλει-οφ. Αυτό θα είναι μεγάλη επιτυχία. Θα είναι δύσκολο για τους Ελβετούς να παίξουν στο Καζακστάν με τόσο κρύο καιρό. Εκεί μπορεί να χάσουν βαθμούς. Περιμένω μόνο τρεις βαθμούς από την ομάδα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να διατηρούμε την εικόνα μας στην Ευρώπη με νίκη,

Δεν νομίζω ότι η Ομόνοια επειδή αποκλείστηκε θα παίξει απρόσεκτα. Θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα. Επιπλέον, κανείς δεν μπορεί να αδιαφορήσει για τα μπόνους της UEFA. Ελπίζω να μην έχει αέρα το βράδυ, είναι δύσκολο για μια επιθετική ομάδα να παίξει στον άνεμο στο γήπεδο Tofik Bahramov."

Ζήστε μαζί μας ένα ακόμη Ευρωπαικό ματς Κυπριακής ομάδας. ΧΟΡΗΓΟΙ του αγώνα Καραμπάχ-Ομόνοια/ Μαζί μας η Winmasters και το Alexander College.

btterb