ΔΗΛΩΣΗ για... τίτλο: "Ονειρευόμαστε το πρωτάθλημα" (βίντεο)

Close
ΔΗΛΩΣΗ για... τίτλο: "Ονειρευόμαστε το πρωτάθλημα" (βίντεο)

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο ΓΣΠ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα παραχώρησε ο Τιάγκο. Ο σκόρερ της Ομόνοιας μίλησε για το παιχνίδι, το γκολ του, την απόφαση του να έρθει στους πράσινους αλλά και το όνειρο για πρωτάθλημα. 

Το σχόλιο του για το ματς: “Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα το γκολ, ευχαριστώ πολύ την ομάδα γι΄αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε αυτό το ντέρμπι. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είδατε στο γήπεδο πόσο δύσκολο ήταν. Σήμερα όμως πήραμε την νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Βλέπουμε το παιχνίδι με την Πάφο. Είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πάμε εκεί για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι” 

Για τον πανηγυρισμό του: “Η σύζυγος μου είναι έγκυος. Το αφιέρωσα στη σύζυγο και το παιδί μου” 

Για την παρουσία του γενικά στην ομάδα: “Ήθελα πάρα πολύ να έρθω στην Ομόνοια. Δούλεψα πολύ στην Κύπρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, θέλω να μείνω. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν. Στην Ομόνοια υπάρχει πίεση αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, να δείξουμε ποια είναι η Ομόνοια”

Για τον κόσμο: “Είναι απίστευτο. Πρώτη φορά παίζω σε τέτοιο γήπεδο. Δεν σταμάτησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να τραγουδούν”

Για τα επόμενα παιχνίδια με Πάφο και Ανόρθωση: “Είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Πρέπει να παίξουμε καλά. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα δύο”

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η Ομόνοια: “Είναι το όνειρο μας να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω στους παίκτες μας, στον διευθυντή. Είμαστε οικογένεια. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, με πάθος”

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

υβ τ5υ56 ν5υ6ν

Ανδρέας Ροκόπος