ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ/ "Φαινόταν ότι θα ήταν το πιο ήσυχο μας παιχνίδι"

Close
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ/ "Φαινόταν ότι θα ήταν το πιο ήσυχο μας παιχνίδι"

Μιλώντας στην Primetel μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε...

"Η νίκη ήταν πάρα πολύ σημαντική, μας δίνει ένα πλεονέκτημα για την συνέχεια το οποίο καλούμαστε να διαχειριστούμε σωστά και σιγά σιγά να εδραιωνόμαστε στα ψηλά. Το παιχνίδι στο ξεκίνημα ήταν όπως το θέλαμε, θέλαμε να μπούμε καλά με καλό ρυθμό, να πιέσουμε και να σκοράρουμε. Το κάναμε, πετύχαμε δύο γκολ και φαινόταν ότι θα ήταν το πιο ήσυχο μας παιχνίδι. Χάσαμε ευκαιρίες για το 3-0 και ανέβηκε η Δόξα στο δεύτερο ημίχρονο, ευτυχώς ο Φαμπιάνο έκανε τουλάχιστον δύο καταπληκτικές αποκρούσεις και μας κράτησε.

Για τον Φαμπιάνο: "Είναι μία πολύ καλή επιλογή. Είναι έμπειρος και το πιο σημαντικό είναι όταν αγωνίζεσαι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια ο τερματοφύλακας θα χρειαστεί 2-3 φορές και είναι πολύ δύσκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος και να περιμένεις όταν έρθεις. Ο Φαμπιάνο αυτό το έχει, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Αν γινόταν το 2-1 στο 70' θα έμπαινε πίεση στην ομάδα. Μετά τις αποκρούσεις του χάσαμε κλασικές ευκαιρίες για τρίτο γκολ. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, κυριαρχήσαμε". 

Για τον κόσμο: "Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε, 6,5 χιλιάδες εισιτήρια είναι ένας καλός αριθμός αν αναλογιστείς ότι δεν ήταν ντέρμπι. Είμαστε βέβαιοι ότι όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, τα παιχνίδια θα είναι πολύ κρίσιμα και θα έχουμε πολύ μεγάλη παρουσία από τον κόσμο".

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: "Το καλοκαίρι όταν χτιζόταν η ομάδα ξέραμε ότι για να πρωταγωνιστήσουμε θα έπρεπε να είμαστε γεροί πίσω, να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Οι επιλογές ευτυχώς βγήκαν, η ομάδα έδεσε. Είναι και η ατομική ποιότητα αλλά και η χημεία που απέκτησε η ομάδα σιγά σιγά και όλα αυτά βοηθούν για να νιώθεις περισσότερη ασφάλεια. Δεν μπορείς να πρωταγωνιστήσεις αν δεν είσαι δυνατός πίσω. Επιθετικά πρέπει να γίνουμε πιο παραγωγικοί. Δημιουργικοί είμαστε, φτιάχνουμε ευκαιρίες. Περισσότερο είναι θέμα συγκέντρωσης Δουλεύει πάνω σε αυτό η ομάδα".

Για την πορεία της ομάδας γενικότερα: "Περιμέναμε ότι θα είναι δυνατή η ομάδα, βλέπαμε απ' την προετοιμασία ότι είχαν γίνει καλές επιλογές. Επιλέξαμε και έναν προπονητή που έκανε πρωταθλητισμό και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Μέχρι στιγμής είμαστε στους βαθμολογικούς μας στόχους, ο κόσμος είναι ικανοποιημένος απ' την εικόνα που βλέπει, ξέροντας ότι είμαστε μια νέα ομάδα". 

Για την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου: "Είπαμε ότι μέσα από τις επόμενες μεταγραφικές θα δημιουργήσουμε την ομάδα που θέλει ο κόσμος. Η ενίσχυσης του καλοκαιριού κρίνεται θετική όμως δεν θέλουμε να πούμε κάτι περισσότερο για την μεταγραφική που έπεται. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτό το κομμάτι".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

εεργεργρ