Δημητρίου για Γιάνσον: "H διοίκηση δεν συμφωνούσε με κάποιες αποφάσεις και ενέργειες"

Δημητρίου για Γιάνσον: "H διοίκηση δεν συμφωνούσε με κάποιες αποφάσεις και ενέργειες"

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στην Digital TV και την εκπομπή "Στην Κερκίδα" με τον Άρη Κυριάκου μετά την απόφαση, για λύση της συνεργασίας με τον Γιέσπερ Γιάνσον.

"Κρίθηκε από τη διοίκηση ότι αυτή η απόφαση ήταν η καλύτερη για την Ομόνοια. Δεν θέλουμε να μπούμε δημόσια σε λεπτομέρειες εκτός και αν σε κάποια στιγμή κριθεί απαραίτητο. Αυτό που μπορούμε να πούμε στον κόσμο μας είναι ότι η διοίκηση δεν συμφωνούσε με κάποιες αποφάσεις και ενέργειες".

Η εικόνα της Ομόνοιας μπορεί να διαφοροποιηθεί;

"Υπάρχει απογοήτευση και στη διοίκηση και τον κόσμο. Λυπούμαστε για την αναστάτωση που προκλήθηκε στον κόσμο από την πορεία της ομάδας. Αλλιώς περιμέναμε τα πράγματα κι αλλιώς εξελίχθηκαν... Δεν έπρεπε να βρεθούμε σε αυτή τη θέση. Έγιναν λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν".

"Δυστυχώς δεν γίνεται να γυρίσεις το χρόνο πίσω, όμως, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι με τις εμπειρίες να διορθώσεις ότι χρειάζεται ώστε η Ομόνοια να επιστρέψει στο δρόμο που πρέπει να βρίσκεται και να είναι σε θέση να υλοποιήσει τόσο τους άμεσους στόχους όσου και τους μακροπρόθεσμους στόχους της. Εκεί επικεντρώνεται η προσπάθεια της διοίκησης με αποφασιστικότητα και μεγάλη επιθυμία για να το πετύχει".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

sddddddddddg