ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: "Σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι, ένας βαθμός είναι καλοδεχούμενος"

Close
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: "Σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι, ένας βαθμός είναι καλοδεχούμενος"

Διαβάστε όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου στην κάμερα της Cytavision μετά την ισοπαλία της ομάδας του απέναντι στην Απόλλωνα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Αρχικά...

"Ο προπονητής περιέγραψε πολύ εύστοχα το ματς. Ελάχιστα απειληθήκαμε, δημιουργήσαμε κάποιες προιποθέσεις αρκετά καλές, τις οποίες μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα. Είναι ένα εκτός έδρας ντέρμπι, ένας βαθμός είναι καλοδεχούμενος για εμάς. Κλείσαμε μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων, ντέρμπι. Καταφέραμε απέναντι σε όλους τους συνδιεκδικητές μας να έχουμε προβάδισμα αυτή την στιγμή όσον αφορά τις ισοβαθμίες. Και αυτό καταγράφεται στα θετικά. Για να αποκτήσει περισσότερη αξία αυτός ο απολογισμός επιβάλλεται να συνεχίσουμε, αρχίζοντας από το Σάββατο. Θα είναι δύσκολο για εμάς να παίξουμε μετά από τρεις ημέρες. Είμαστε η μόνη ομάδα που καλείται να κάνει αυτό το πράγμα. Υπήρχαν διαθέσιμες ημερομηνίες για να παίξουμε πιο μετά όμως η επιλογή ήταν να παίξουμε το Σάββατο. Όσο δύσκολο και αν είναι, έχουμε ποιοτικό ρόστερ και πιστεύουμε ότι έχουμε τις λύσεις για να πάρουμε την νίκη".

Για τα επόμενα παιχνίδια όπου θα αντιμετωπίσουν "μικρότερες" ομάδες...

"Την έχουμε πατήσει από αυτά τα παιχνίδια. Πάμε περισσότερο υποψιασμένοι. Είναι ένα τεστ για εμάς. Πλέον κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Προτεραιότητα το Σάββατο είναι το πως θα φύγουμε με τους τρεις βαθμούς".

Φυτούλα Μωυσέως

  •