Στο Ισραήλ άρχισε να παίζει το όνομα του Ομέρ Ατζίλι ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Συγκεκριμένα, σημειώνουν ότι ο ιδιόκτητης της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ περιμένει να δει σε ποια θέση θα βρίσκεται η ομάδα τον Ιανουάριο για να αποφασίσει αν θα επενδύσει σημαντικά ποσά και μία από τις περιπτώσεις που θα εξετάσει θα είναι ο Ατζίλι, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα τον πάρει δανεικό από την Ομόνοια.
Η Μπεϊτάρ προέρχεται από 2 σερί μεγάλες νίκες επί της Μακάμπι Χάιφα και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Βρίσκεται στο -3 από την 1η θέση με αγώνα λιγότερο.
*Να σημειωθεί ότι ρεπόρτερ στη γειτονική χώρα συνδέουν το όνομα του Ατζίλι και με την επίσης πρώην του ομάδα, τη Μακάμπι Χάιφα.
Ο 31χρονος Ισραηλινός άσος ήρθε με μεγάλες προσδοκίες στην Ομόνοια, αλλά προς το παρόν δεν έχει κάνει… θόρυβο (10 συμμετοχές-μία ασίστ). Σε κάθε περίπτωση είναι περιουσιακό στοιχείο των “πρασίνων” και μέχρι την επικείμενη μεταγραφική περίοδο πολλά μπορούν να συμβούν.
Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY με Ανδρέα Αβραάμ: