Γράφει ο Κυπριανός Κυριάκου... Η Ομόνοια πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη χθες βράδυ στο ΓΣΠ (2-1) απέναντι στην ΑΕΚ και πλέον συνεχίζει στους "8" του κυπέλλου. Ο Χένινγκ Μπεργκ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος για άλλη μια φορά από τους παίκτες τους οι οποίοι ακολούθησαν πιστά το πλάνο απ' την αρχή του ματς.
Το "τριφύλλι" μπήκε με όρεξη και φρόντισε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης να σκοράρει δις (Μαέ, Τάνκοβιτς) και να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό.
Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Απ' την στιγμή που οι "πράσινοι" στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν δημιουργικοί δεν φαίνονταν πως θα ανησυχούσαν ιδιαίτερα ως προς την πρόκριση όμως η αλήθεια είναι πως στο φινάλε μετά και την μείωση του σκορ από τους Λαρνακείς στο 80' χρειάστηκε να βγουν οι σωστές άμυνες για να μην έμπαινε σε κίνδυνο το προβάδισμα.
Αυτό που μετράει πέραν της δίκαιης όπως φάνηκε επικράτησης είναι πως η Ομόνοια έβγαλε ακόμα ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας με θετικό πρόσημο και συνεχίζει με την απόδοση της να δείχνει πως μπορεί να πετύχει πολλά ακόμα...την φετινή περίοδο.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της εκπομπής SUPER MONDAY με αποκαλυπτικό Σωφρόνη Αυγουστή: