Γράφει ο Κυπριανός Κυριάκου: Σε παιχνίδια όπως το χθεσινό "αιώνιο" όπου πέραν της έντασης αλλά και του πάθους χρειάζονται οι παίκτες με προσωπικότητα από πλευράς Ομόνοιας υπήρχε αρκετή.
Ένας εξ' αυτών δεν θα μπορούσε να μην είναι κι ο Στέφαν Γιόβετιτς όπου στην τεράστια καριέρα του έχει ζήσει αρκετά ματς "φωτιά". Κλήθηκε να αγωνιστεί στο "9" μέχρι την είσοδο του Μαέ στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο πολύτιμος είναι. Μπορεί να μην σκόραρε όμως φάνηκε η κλάση του στο 1-0 αφού η αλήθεια είναι πως το άγγιγμα στην κοντινή σέντρα προς το κεφάλι του Παναγιώτου ήταν κάτι περισσότερο από...πάρε-βάλε.
Δείτε το SUPER MONDAY με Βέσκο/Το "αιώνιο", τα...άλλα, οι κορυφαίοι και ο Τσίκινης!
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet