Εκεί… χαμογέλασε 

Close
Εκεί… χαμογέλασε 

“Έχουμε ένα προϋπολογισμό που σεβόμαστε και τηρούμε αυστηρά. Αν θα ξεπεράσουμε για λίγο αυτό τον προϋπολογισμό, θα το αξιοποιήσουμε, (χαμόγελο) αφού το δεσμεύτηκε ο πρόεδρος”

Αυτό απάντησε ο Νεόφυτος Λάρκου σε ερώτηση για το αν θα γίνουν υπερβάσεις. Θυμίζουμε πως ο ίδιος ο Πρόεδρος, Σταύρος Παπασταύρου στην προ ημερών συνέντευξη του στην Cablenet, παρόλο που είπε πως ο προϋπολογισμός θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα, θα γίνουν (αν χρειαστεί) λογικές υπερβάσεις. 

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Ομόνοιας γνωρίζει πολύ καλά πως οι φετινοί στόχοι είναι πιο ψηλά από τους περσινούς. Δεν είναι το… Μόνο πρωτάθλημα του Παπασταύρου… Είναι και η μεγάλη δίψα του κόσμου για περισσότερες διακρίσεις. Είναι πολύ εύκολο να το αφουγκραστεί κανείς αυτό συζητώντας για όχι περισσότερο από πέντε λεπτά με μερικούς Ομονοιάτες. 

Επιστρέφοντας στην απάντηση του Νεόφυτου Λάρκου, σημειώσαμε το χαμόγελο στο… “Αφού δεσμεύτηκε ο Πρόεδρος”. Ο κύριος Λάρκου παρουσιάζεται έτοιμος και το έδειξε την συνέντευξη τύπου.

Παρουσιάζεται έτοιμος να χτίσει πάνω στο περσινό του οικοδόμημα και να ανεβάσει πιο ψηλά ένα κλαμπ του οποίου ο κόσμος θέλει όσο τίποτα να το δει εκεί που το συνήθισε…
 

Αντρέας Ψάλτης