Το έργο της γίνεται ακόμη πιο δύσκολο

Close
Το έργο της γίνεται ακόμη πιο δύσκολο

Στο Παραλίμνι θα ταξιδέψει η Ομόνοια το ερχόμενο Σάββατο για να αντιμετωπίσει την ΕΝΠ σε μία πραγματικά δύσκολη αποστολή και σε μία έδρα που στο παρελθόν έχει συναντήσει πολλές δυσκολίες.

Το Παραλίμνι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος (βάση αποτελεσμάτων) τον τελευταίο καιρό μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Νίκες επί ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, ΑΕΛ και Ολυμπιακού και μία ισοπαλία με Καρμιώτισσα που έχασε τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα. Αποτελέσματα που μόνο τυχαία δεν είναι.

Όλα αυτά κάνουν την αποστολή της ομάδας του Μπεργκ ακόμη πιο δύσκολη. Άλλο να ταξίδευε στο Παραλίμνι πριν ένα μήνα που πολλοί είχαν τελειωμένη την ΕΝΠ και άλλο τώρα που έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο.

Το σίγουρο για τους πράσινους είναι ότι το ζητούμενο δεν αλλάζει. Η νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι ο μοναδικός στόχος για την ομάδα, η οποία θέλει να κερδίσει και να εκμεταλλευθεί τυχόν απώλειες του Απόλλωνα ή και των άλλων συνδιεκδικητών του τίτλου που είναι κοντά.

Πάνος Λάρκος