Έκλεισαν σε μεγάλο βαθμό οι εκκρεμότητες στην οπισθοφυλακή, προχωρά το πλάνο για την μεσοεπιθετική γραμμή.
Οι Χένινγκ Μπεργκ-Νεόφυτος Λάρκου-Σίμος Ταραπουλούζης ισχυροποίησαν τα μετόπσιθεν, πλέον κοιτάζουν για λύσεις που θα δώσουν περισσότερη ποιότητα τον μεσοεπιθετικό "μηχανισμό".
Η αντικατάσταση του Ερνέστ Ασάντε (δεν θα εγγραφεί) είναι ένα σημαντικό ζήτημα για το "τριφύλλι" που θέλει να είναι πανέτοιμο στις πρώτες ευρωπαϊκές μάχες. Υπάρχουν πρωτοκλασσάτες λύσεις αλλά θα επιδιώξουν για περαιτέρω ενίσχυση με ποδοσφαιριστή που θα "ταιριάξει" στο πλαι του Τσέποβιτς αλλά και θα παίζει στα άκρα της επίθεσης.
Έναν Ασάντε που θα έχει χαρακτηριστικά του Αφρικανού, θα έχει ταχύτητα, θα πατά περιοχή και θα δίνει λύσεις στο γκολ. Είναι βασική προτεραιότητα της "τριανδρίας" η συγκεκριμένη θέση με ποδοσφαιριστή που θα έχει την ποιότητα του άτυχου Γκανέζου.
Στόχος των "πρασίνων" είναι να δώσουν περισσότερο βάθος και επιλογές στην επίθεση αλλά και να φτιάξουν ένα δυνατό δίδυμο με τον Μάρκο Τσέποβιτς που δεδομένα είναι η πρώτη και βασική επιλογή στην γραμμή κρούσης.