Το Σάββατο (28/09) δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις η Ομόνοια, αφού ο αγώνας της με την ΑΕΛ διεξήχθη μια μέρα νωρίτερα.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Έτσι, Φαμπιάνο και Εβάντρο είχαν την ευκαιρία για να πάνε στο γήπεδο ως απλοί φίλαθλοι, στηρίζοντας έναν συμπατριώτη και φίλο τους!
Συγκεκριμένα μετέβησαν στο «Αμμόχωστος» και παρακολούθησαν το παιχνίδι ανάμεσα σε Σπάρτακο Κιτίου και Π.Ο Αχυρώνα – Ονήσιλο, για την Β' Κατηγορία. Στον Σπάρτακο αγωνίζεται ο συμπατριώτης και φίλος τους Τιάγκο (με τον Φάμπι υπήρξε συμπαίκτης στην Ομόνοια).
Ο Τιάγκο σκόραρε, αλλά η ομάδα του ηττήθηκε. Ωστόσο οι Βραζιλιάνοι απόλαυσαν ένα αγώνα με 9 γκολ, αφού ο Αχυρώνας – Ονήσιλος επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-4!
Στην φωτογραφία, Φαμπιάνο και Εβάντρο μαζί με τον Δημήτρη Κουμή που είναι πλέον Γενικός Αρχηγός στους νικητές. Όντας για χρόνια διαιτητής, γνωρίζεται πολύ καλά με τον Φαμπιάνο ο οποίος είναι επίσης για αρκετά χρόνια στο νησί μας.
