Τον αγώνα της ομάδας φούτσαλ της Ομόνοιας απέναντι στην Vaengir Jupiters Ισλανδίας θα παρακολουθήσει ο Σταύρους Παπασταύρου.
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας θα παρευρεθεί σήμερα στις εξέδρες του «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στις 19:00 στηρίζοντας με την παρουσία του τις προσπάθειες των φουτσαλιστών.
Επίσης, ο ισχυρός άνδρας της Ομόνοιας θα παρακολουθήσει δια ζώσης και τον επικείμενο αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.
Ο Σταύρος Παπασταύρου έχει γεμάτο πρόγραμμα αυτές τις βδομάδες που βρίσκεται στην Κύπρο. Τις προηγούμενες μέρες έγινε συνάντηση με το Δ.Σ του Σωματείου. Μια συνάντηση που είχε ως σκοπό την ενίσχυση της σχέσης της εταιρείας με τα υπόλοιπα τμήματα.
Θα συναντηθεί επίσης με χορηγούς και συνεργάτες καθώς και με τα μέλη του σωματείου. Συνάντηση θα γίνει και με τους οργανωμένους.