Για το πρώτο "διπλό" και το boost πριν το “αιώνιο”!

Close
Για το πρώτο "διπλό" και το boost πριν το “αιώνιο”!

Με στόχο την συνέχεια των καλών αποτελεσμάτων, την ενίσχυση της ψυχολογίας αλλά και το οικονομικό θέλει σήμερα θετικό αποτέλεσμα η Ομόνοια στο «Τοφίκ Μπαχράμοφ».

Μπορεί να μην υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης όμως το τριφύλλι προέρχεται από τρία καλά αποτελέσματα με Βασιλεία, Άχνα και Άρη με τα δύο τελευταία να είναι και νίκες με μηδέν παθητικό και πέντε γκολ!

Τα κίνητρα κόντρα στους Αζέρους είναι σίγουρα η ρεβάνς του... άσχημου 4-1 στη Λευκωσία, οι 500 χιλιάδες της νίκης και φυσικά η πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση και το πρώτο διπλό στην ιστορία της σε Ευρωπαϊκούς ομίλους. Το σημαντικότερο όμως είναι η επιβεβαίωση ότι η αγωνιστική κρίση που πέρασε το τριφύλλι είναι για τα καλά… παρελθόν.

Ακολουθεί αιώνιο ντέρμπι και λογικά θα δούμε αλλαγές στο σχήμα του Μπεργκ όμως κάθε παίκτης που θα αγωνιστεί εξυπακούεται πως θα είναι ετοιμοπόλεμος και με το ΑΠΟΕΛ. 

Ο Ουζόχο έδειξε στους αγώνες με τη Βασιλεία πως είναι σε πολύ καλή φόρμα και αναμένεται να δώσει τη λύση στον άσο όπως και οι Ψάλτης και Κίκο για να πάρουν ανάσες Σεχού και Λέζιακς. Δεδομένα θα δούμε και τον Παναγιώτου στο χώρο της άμυνας μαζί με Χούμποτσαν ή Λανγκ. Ο Χαραλάμπους που αγωνίστηκε κόντρα στη Βασιλεία στο ΓΣΠ αναμένεται να ξεκινήσει ενώ ο Ντίσκερουντ που είναι στυλοβάτης στο κέντρο ή ο αρχηγός Γκόμεθ θα είναι δίπλα από τον νεαρό. Μάλιστα ο Ισπανός, έδειξε να επανέρχεται στις καλές εμφανίσεις κόντρα στον Άρη και θέλει συνέχεια. Όσο αφορά την επίθεση στο ένα άκρο θα δούμε Ατιέμγουεν ή Τζιωνή και στο άλλο τον Ζαχαρίου ενώ στην κορυφή δεδομένα, Κακουλλή και Ντούρις.

Ζήστε μαζί μας ένα ακόμη Ευρωπαικό ματς Κυπριακής ομάδας. ΧΟΡΗΓΟΙ του αγώνα Καραμπάχ-Ομόνοια/ Μαζί μας η Winmasters και το Alexander College.

btterb

Αντρέας Ροκόπος