Δείτε όσα είπε ο Έκτορ Γκονζάλεθ (βοηθός προπονητή) μετά την νίκη της Ομόνοιας με 4-1 επί της Krasava ΕΝΥ Ύψωνα, για την 4η αγωνιστική. Αναλυτικά πιο κάτω:
"Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και ελέγχαμε την αναμέτρηση. Δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης σε ένα σημείο που φάνηκε κούραση λόγω του ευρωπαϊκού που δώσαμε. Έγιναν επικίνδυνοι στο transition. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, κάναμε διορθώσεις και οι αλλαγές έδωσαν φρεσκάδα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί η Κράσαβα διαθέτει κάποιους καλούς ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζω πολύ καλά προσωπικά. Τελειώσαμε με τρεις βαθμούς, σκοράραμε γκολ. Είχαμε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες και σκοράραμε μόνο ένα... αν ερχόταν το 1-2 (εννοεί την φάση στο 50' με τον Αθανασίου) θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι αλλά ο Ανδρέου έβαλε το πόδι και αυτό λειτούργησε ως αφύπνιση για εμάς. Βρήκαμε λύσεις με ασίστ, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και οι παίκτες τα έδωσαν όλα".
Μπόνους Εγγραφής €300 + freebet €50
Η Winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.