Η 10η Μαϊου θα είναι αξέχαστη και… καταπράσινη!

Close
Η 10η Μαϊου θα είναι αξέχαστη και… καταπράσινη!

Η Ομόνοια ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα και στην ανακοίνωση της τονίζει μεταξύ άλλων:

“Κατανοούμε ότι με την απόφαση της Κυβέρνησης, για 15% πληρότητας του γηπέδου, χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ και ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ δεν θα μπορέσουν να εισέλθουν στις κερκίδες. Ωστόσο, η βραδιά της 10ης Μαΐου είναι η βραδιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όλος ο ΛΑΟΣ θα απολαύσει με τη ψυχή του το κάθε δευτερόλεπτο, είτε μέσα από το γήπεδο, είτε από οπουδήποτε αλλού.

Αυτό είναι και το δικό μας μήνυμα: Αυτή η βραδιά είναι η δική μας και θα κάνουμε το κάθε δευτερόλεπτο αξέχαστο!”

Η 10η Μαϊου αναμένεται να είναι κάτι πρωτόγνωρο όπως προϊδεάζει το τριφύλλι. Όπως τονίζει όλος ο Λαός και εννοεί από όλες τις πόλεις θα μπορεί να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Στο γήπεδο αναμένεται να υπάρχουν πολλές εκπλήξεις ενώ για αυτούς που δεν θα μπορούν να είναι στο γήπεδο η…. αποζημίωση θα είναι στο “Ηλίας Πούλλος”. Εκεί όπου την περασμένη Τρίτη χωρίς να είναι κάτι οργανωμένο ο πράσινος Λαός το κατέκλυσε από άκρη σε άκρη για τους θριαμβευτές. Σκεφτείτε τι θα γίνει τώρα όπου όλοι είναι από σήμερα στο πόδι για τη μεγάλη γιορτή!

sfbtrh

“Η βραδιά είναι δική μας και θα κάνουμε το κάθε δευτερόλεπτο αξέχαστο!”

Είναι τόσο μεγάλη η δυναμική του κόσμου της Ομόνοιας που το κέρφιου την Τρίτη πήγε περίπατο! Σκεφτείτε τώρα τι θα γίνει και τι θα ετοιμάσουν οι ιθύνοντες της ομάδας στο "Ηλίας Πούλλος" για να γίνει ένα ο κόσμος και οι πρωταθλητές!

Η 10η Μαϊου λοιπόν όπως επίσημα μας προϊδεάζει η Ομόνοια αναμένεται να είναι όντως… αξέχαστη και καταπράσινη!

xfgtrh