Η αναγνώριση των Ομονοιάτων και το… “Έχω και εγώ συναισθήματα” του Μπεργκ

Η αναγνώριση των Ομονοιάτων και το… “Έχω και εγώ συναισθήματα” του Μπεργκ

Ο Χένινγκ Μπεργκ επέστρεψε χθες ως προπονητής της Πάφου για πρώτη φορά στο ΓΣΠ ως αντίπαλος της Ομόνοιας από τον καιρό που έφυγε από το τριφύλλι.

Η αγάπη του κόσμου της Ομόνοιας για αυτόν είναι δεδομένη, αφού δεν είναι πλέον ένας απλός προπονητής που πέρασε από την ομάδα. Αλλά αυτός που... έβγαλε την ομάδα από τα δύσκολα χρόνια και την έκανε πρωταγωνίστρια, “σπάζοντας" και την κατάρα της Ευρώπης. Μαζί πήραν ένα πρωτάθλημα και ένα Σούπερ Καπ, και μπήκαν Ομίλους, ενώ πολλοί από τους παίκτες που έφεραν μαζί του τις επιτυχίες, συνέχισαν στο τριφύλλι και κατάφεραν να πάρουν το Κύπελλο και να μπουν ομίλους και πέρσι.

ρτγ

Αδιαμφισβήτητα ο Νορβηγός έβαλε την σφραγίδα του στην Ομόνοια και εμφύσησε τη φιλοσοφία: "Αναπτύσσουμε τα δικά μας παιδιά και τα πιστεύουμε για την πρώτη ομάδα". Ακόμα και τώρα που έφυγε οι Χαραλάμπους, Κακουλλής, Λοϊζος που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας, είναι σημαντικοί στο ρόστερ με πολλές συμμετοχές. Το ίδιο και άλλοι Κύπριοι της ομάδας που δεν ξεκίνησαν από την Ομόνοια. Αυτό είναι κάτι που σπανίζει στην Κύπρο και σε αυτό τον τομέα ήταν πρωτοπόρος ο Μπεργκ εφαρμόζοντας το στην Ομόνοια όταν είδε ότι υπάρχει προοπτική.

ερ

Ο 53χρονος κόουτς άφησε κάτι παραπάνω λοιπόν από τίτλους στην Ομόνοια και για τους περισσότερους οπαδούς της έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους αλλά κι αυτοί στη δική του. Κάτι που είδαμε χθες με το θερμό χειροκρότημα των Ομονοιατών αλλά και από την αγάπη που έδειξε ο Νορβηγός τόσο σε αυτούς όσο και στους πρώην παίκτες και συναδέλφους.

Η δήλωση του στη σχετική ερώτηση συναδέλφου στην χθεσινή διάσκεψη Τύπου….

"Ήταν ξεχωριστό, έχω και εγώ κάποια συναισθήματα. Το να δω όλο αυτό τον κόσμο, το προσωπικό, τους παίκτες και το ωραίο καλωσόρισμα από τους οπαδούς της Ομόνοιας, είναι πολύ όμορφο. Πέρασα πολύ καλά. Απόλαυσα τις επιτυχίες που είχαμε μαζί και φυσικά δεν το ξεχνάω. Για μένα ήταν ξεχωριστό και συναισθηματικό όμως όταν ο διαιτητής σφυρίζει την έναρξη συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι”.

ρτγ

Η φράση “Έχω και εγώ κάποια… συναισθήματα” και το λαμπερό βλέμμα του Νορβηγού που συνήθως είναι αρκετά... αυστηρός στις διασκέψεις τα λένε όλα.

Δείτε το απόσπασμα από τη δήλωση του για την Ομόνοια στο βίντεο της ιστοσελίδας μας:

* Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

sdfsd

Αντρέας Ροκόπος