ΦΑΜΠΙΑΝΟ/Η αντίδραση... στο 83' (Βίντεο)

ΦΑΜΠΙΑΝΟ/Η αντίδραση... στο 83' (Βίντεο)

Όταν είσαι τερματοφύλακας σε μια μεγάλη ομάδα, η λογική λέει ότι δεν θα έχεις μπόλικη δουλειά σε κάθε 90λεπτο.

Αν η ομάδα σου είναι απ’ αυτές που κάνουν πρωταθλητισμό, τότε την περισσότερη ώρα θα παρακολουθείς τις προσπάθειές των συμπαικτών σου και λίγες θα είναι οι φορές που θα χρειαστεί πραγματικά να επέμβεις.

Στο ντέρμπι της Ομόνοιας με την ΑΕΛ, μέχρι και το 83’ η Λεμεσιανή ομάδα παρά το ότι έψαχνε την ισοφάριση και είχε τελικές, δεν είχε καμία εντός εστίας.

Στο σημείο αυτό, ο Γκαζαριάν έγινε κάτοχος της μπάλας, πέρασε δύο αντιπάλους και από το ύψος της μεγάλης περιοχής, την έστρωσε στο δεξί του και έκανε το δυνατό συρτό σουτ, σημαδεύοντας την δεξιά γωνία του Φαμπιάνο.

Ωστόσο, παρά το ότι στα προηγούμενα 82 λεπτά δεν χρειάστηκε να επέμβει, ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ έδειξε πλήρη ετοιμότητα και εκτινάχθηκε διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ και κρατώντας το πολύτιμο 1-0 για την ομάδα του. 

Δείτε την αντίδραση του Βραζιλιάνου στην μοναδική φορά που χρειάστηκε:

Σταύρος Παπαδημητρίου