Γνωστοποίησε την αποστολή της η Ομόνοια για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ο Φίλιπ Ελάντερ μετά από έντονες ενοχλήσεις που είχε από τον τελευταίο αγώνα πέρασε από MRI το οποίο έδειξε πως υπέστη κάταγμα μεταταρσίου και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Αναλυτικά:
🟢 Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (01/04) αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
🟢 Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Χαμάς, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Αγγελή, Νεοφύτου, Μπεζούς, Αλιούμ.
🟢 Ο Φίλιπ Ελάντερ μετά από έντονες ενοχλήσεις που είχε από τον τελευταίο αγώνα πέρασε από MRI το οποίο έδειξε πως υπέστη κάταγμα μεταταρσίου. Εκτιμάται πως θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες.
🟢 Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο «Άλφαμεγα», θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα από το γήπεδο μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.
Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY με καλεσμένο τον Μάριο Πεχλιβάνη: