Δείτε πως παρατάσσει την Ομόνοια ο Χένινγκ Μπεργκ για το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής κόντρα στην Ανόρθωση, στο ΓΣΠ.
Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Στο αρχικό σχήμα: Φαμπιάνο, Κίτσος, Κουλιμπαλί, Άιτινγκ, Γιόβετιτς, Χατζηγιοβάνης, Εβάντρο, Αγκουζούλ, Μαέ, Μασούρας, Παναγιώτης Ανδρέου. Στον πάγκο έμειναν οι Μιχαήλ, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Μάριτς, Ανδρέου Άγγελος, Τάνκοβιτς, Χαμάς, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Εράκοβιτς, Νεοφύτου.
*Σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, ο Χένινγκ Μπεργκ προχώρησε σε τρεις αλλαγές. Οι Κυριακίδης, Τάνκοβιτς και Παναγιώτου έμειναν στον πάγκο. Τις θέσεις τους πήραν οι Φαμπιάνο, Αγκουζούλ και Γιόβετιτς.

