“Καλή ομάδα η ΑΕΛ, πέρσι μας δυσκόλεψε” (βίντεο)

Close
“Καλή ομάδα η ΑΕΛ, πέρσι μας δυσκόλεψε” (βίντεο)

Ο Κίκο μίλησε ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας. Αναφέρθηκε στα κλειδιά για να έρθει η νίκη, για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο ρόστερ, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του τριφυλλιού.

“Καλή ομάδα η ΑΕΛ, πέρσι μας δυσκόλεψε”

Πως περιμένεις το παιχνίδι με την ΑΕΛ; “Περιμένω ένα δύσκολο αγώνα γιατί η ΑΕΛ έδειξε ότι είναι καλή ομάδα. Μπορεί φέτος να μην έχει τόσο καλά αποτελέσματα αλλά πέρσι έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και μας δημιούργησε αρκετές δυσκολίες σε όλα τα παιχνίδια. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι”.

Ποια θα είναι τα κλειδιά έτσι ώστε να κερδίσει η Ομόνοια; “Τα κλειδιά είναι να συνεχίσουμε τη δική μας δουλειά όπως κάναμε στα τελευταία παιχνίδια. Να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας και το επιθετικό παιχνίδι που παίξαμε στα τελευταία παιχνίδι και να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο”.

Η ομάδα έδειξε πως έχει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό ρόστερ. Ποιο είναι το σχόλιό σου για αυτό; “Ναι είναι η αλήθεια. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Στην προπόνηση όλοι οι παίκτες δουλεύουν πολύ σκληρά και αυτό είναι καλό γιατί δημιουργεί ανταγωνισμό στην ομάδα. Είναι καλύτερο για τους παίκτες που αρχίζουν το παιχνίδι γιατί όταν δουλεύεις σκληρά ανεβάζει τα επίπεδα της προπόνησης”.

Για τους οπαδούς… “Να συνεχίσουν αυτή τη φανταστική υποστήριξη όπως κάνουν σε όλα τα παιχνίδια. Το είδαμε και στην τελευταία προπόνηση πριν το ΑΠΟΕΛ. Να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο γιατί θα κάνουμε τα πάντα για να είναι χαρούμενοι στο τέλος”.