Ο Αντρέας Κάντηλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ”.
Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας μιλώντας στον Πάνο Λάρκο σχολίασε την κακή πορεία των πρασίνων στον απόηχο της ήττας - σοκ από την ΠΑΕΕΚ.
Μεταξύ άλλων είπε:
“Η Ομόνοια έχει καιρό που δεν πάει καλά. Αυτό είναι γεγονός. Το άσχημο είναι ότι δεν βλέπω κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες. Πρέπει να βγουν και να πουν ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη την κατάντια γιατί αυτό για μένα είναι κατάντια. Πρώτη φορά είδα την Ομόνοια σε τέτοια κατάσταση. Πρέπει όλοι να αναλάβουν την ευθύνη. Ο καθένας ας αποφασίσει τι πρέπει να κάνει. Είναι οτιδήποτε εκτός από ομάδα η Ομόνοια. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους αλλιώς ας πάει ο καθένας έσσο του να προσέχει τα παιδιά του”
“Δεν βρήκαν την λύση του γυμναστή στην Ομόνοια. Έχουμε συχνούς τραυματισμούς. Έχει 4-5 μήνες που ασχολούνται με αυτό το θέμα και δεν βλέπουμε λύση. Πρέπει κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες και να πουν κύριοι προσπαθήσαμε εμείς αλλά δεν τα καταφέρνουμε. Ας αναλάβουν άλλοι”
“Εγώ δεν ήξερα από το καλοκαίρι ότι χρειαζόταν να φέρουμε ένα καλό δεκάρι. Αυτό δεν το έβλεπαν; Ότι πρέπει να φέρουμε ένα δεκάρι για να στήσουμε καλύτερα την ομάδα. Είναι δυνατόν η Ομόνοια να τελειώσει το ημίχρονο και να έχει ένα σουτ; Δεν γίνεται αυτό”
“Φταίνε όλοι. Παίκτες, προπονητές και του συμβουλίου και όσοι βρίσκουν παίκτες. Για μένα αφήσαν την ομάδα να μην μπορεί να ανταποκριθεί. Οι παίκτες κάθε 28 του μήνα πληρώνονται. Αν έρθουν και μου πουν εμένα ότι αλλάζει ο μάστρος σου εγώ πρέπει να αλλάξω; Δεν επηρεάζει τους παίκτες το διοικητικό σκηνικό με τον Τζον Χριστοδούλου”
“Το παιχνίδι με την Ανόρθωση είναι πολύ σημαντικό και για τους δύο. Ο χαμένος χάνεται”