Το κοντέρ σταμάτησε στα...5

Το κοντέρ σταμάτησε στα...5

Γράφει ο Κυπριανός Κυριάκου

Ούτε ο πιο αισιόδοξος Ομονοιάτης δεν θα περίμενε τέτοιο βράδυ για την ομάδα του όπως τελικά αποδείχθηκε το χθεσινό στο ΓΣΠ.

Η Ομόνοια σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά παρούσα στο γήπεδο ήταν μόνο αυτή φιλοδώρησε με 5 γκολ την ΑΕΛ και παράλληλα πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της που την ανέβασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

δ

Ο επιθετικός μονόλογος και οι "άγριες" διαθέσεις από τους παίκτες του Χένινγκ Μπεργκ έκαναν αισθητή την παρουσία τους αρκετά νωρίς στον αγώνα αφού το "τριφύλλι" πραγματοποιούσε την μια ευκαιρία μετά την άλλη.

Τρεξίματα, ένταση αλλά και πάθος ήταν μερικά από τα "συστατικά" που βοήθησαν τους "πράσινους" να έχουν μια αλάνθαστη εικόνα και όσο κυλούσε ο χρόνος της αναμέτρησης το μόνο που δεν γνωρίζαμε ήταν το που θα σταματούσε να γράφει το κοντέρ.

δδδ

Με πέντε διαφορετικούς σκόρερ ήρθε εν τέλη η άνετη επικράτηση και πλέον η τεράστια ψυχολογία καλεί άπαντες στην ομάδα να διατηρηθούν στα ψηλά και να δώσουν συνέχεια στο σερί που σιγά σιγά...χτίζεται.

Δείτε το Super Monday (#4 - 2025/2026) με καλεσμένο τον Παναγιώτη Ζαχαρίου:

enter