ΛΑΡΚΟΥ για ΜΠΕΡΓΚ: "Βεβαίως και είχαμε συζητήσεις-Υπάρχει μια ιεραρχία στο Η. Πούλλος"

Close
ΛΑΡΚΟΥ για ΜΠΕΡΓΚ: "Βεβαίως και είχαμε συζητήσεις-Υπάρχει μια ιεραρχία στο Η. Πούλλος"

Για την συνεργασία του με τον Χένινγκ Μπεργκ μίλησε ο Νεόφυτος Λάρκου. Σε ερώτηση της ιστοσελίδας μας πως κρίνει την συνεργασία αλλά και αν υπήρχαν διαφωνίες με τον Νορβηγό κόουτς απάντησε ο Τ/Δ του "τριφυλλιού". Σχόλιο για το καλύτερο και χειρότερο παιχνίδι της Ομόνοιας.

Αναλυτικά...

Πως κρίνεται μετά από ένα χρόνο την συνεργασία με τον Μπεργκ; Υπήρξαν διαφωνίες και πως αντιμετωπίστηκαν; Ποιο ήταν το καλύτερο και χειρότερο κατά την άποψη σας παιχνίδι της Ομόνοιας;

"Ξεκινώντας από το δεύτερο ερώτημα που είναι πιο εύκολο, το παιχνίδι στο ΓΣΠ με την ΑΕΚ Λάρνακας πριν την διακοπή των Χριστουγέννων νομίζω πως ήταν το καλύτερο, το πιο γεμάτο παιχνίδι μας. Το χειρότερο ήταν με τον Ολυμπιακό, την μια από τις τρεις κρύες Παρασκευές που είχαμε, γιατί αν ψάξεις να βρεις ένα καλό κομμάτι είναι από το 46' μέχρι το 56'. Είχαμε να δημιουργήσουμε, ένα τρόπο λειτουργίας και να φτάσουμε σε ένα κατάλληλο επίπεδο σχέσης με έναν προπονητή που έρχεται από το εξωτερικό. Προσπαθήσαμε στην αρχή να τον κάνουμε να αισθανθεί άνετα και θα ήθελα να του δώσω τι θα ήθελα να έχω εγώ σαν προπονητής από τους γύρω μου. Υπάρχει μια ιεραρχία στο "Ηλίας Πούλλος" που όλοι την σέβονται και αυτό είναι το κυρίαρχο. Βεβαίως και είχαμε συζητήσεις και έχουμε ακόμα, απλώς κινούμαστε στην ίδια πορεία και στον ίδιο στόχο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν συζητήσεις και θεμιτό και βοηθητικό στο να βγαίνουν οι καλύτερες αποφάσεις."