ΛΑΡΚΟΥ για ΟΛΑ/ Ατάκες για μεταγραφές, Ακιντόλα, Σεχού, social media και άλλα!

Close
ΛΑΡΚΟΥ για ΟΛΑ/ Ατάκες για μεταγραφές, Ακιντόλα, Σεχού, social media και άλλα!

Καλεσμένος στην εκπομπή "Total Green" ήταν το βράδυ της Δευτέρας (21/09) ο Αθλητικός Διευθυντής της Ομόνοιας, Νεόφυτος Λάρκου.

Η ιστοσελίδα μας σας μεταφέρει τα κυριότερα όσων ανέφερε...

-Στο ποδόσφαιρο κάθε μέρα είναι διαφορετική. Η ομάδα άφησε πίσω της την επιτυχία στο αγωνιστικό κομμάτι. Μπαίνουμε σε μια νέα σελίδα και προχωράμε. 

-Ευελπιστούσαμε ότι θα χτίσουμε τις βάσεις και θα αποκτήσουμε σταθερότητα ως οργανισμός. Το ότι το καταφέραμε νωρίς, με χαροποιεί ακόμα περισσότερο. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε πλέον την ομάδα σε πρωταγωνιστικό επίπεδο για τα επόμενα χρόνια.

Για την μεταγραφική περίοδο: Η πιο δύσκολη μεταγραφική περίοδος που έζησα όσο είμαι στο ποδόσφαιρο. Covid, κάποια πρωταθλήματα τελείωναν 20 Ιουλίου και αρχές Αυγούστου, το δικό μας παράθυρο έκλεινε 15 Σεπτεμβρίου. Είχε κλείσει το παράθυρο όταν προκριθήκαμε, υπήρχε μόνο για άνεργους. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε μέσα στα πλαίσια που κινείται η ομάδα μας. Κάναμε επιλογές που πιστεύουμε ότι έχουν τις προδιαγραφές να βοηθήσουν την ομάδα μας. 

Για τον Ακιντόλα: Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη ο Ακιντόλα. Το ότι επιμείναμε στον Ακιντόλα, είναι γιατί ξέραμε τι μπορεί να προσφέρει. Τον Ιανουάριο θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα, δεν θα είμαστε προσκολλημένοι στον Ακιντόλα. Πιστεύω ότι η προσθήκη του Ασάντε θα μας βοηθήσει.

Για το αν θα ήταν άλλα τα δεδομένα αν είχε η Ομόνοια τα λεφτά της πρόκρισης όταν υπ[ήρχε η μεταγραφική περίοδος: Ακόμα και όταν θέλεις κάποιον πρέπει να ορίσεις την αξία του. Θέλουμε ισορροπία και λογικά πράγματα. Αυτά έχουν δώσει το καλό κλίμα και την σταθερότητα εντός ομάδας. 

Για τον Σεχού: Ο Σεχού θα μας προσφέρει ποιότητα στην εντεκάδα και βάθος σε 3-4 θέσεις. 

Για τον Ζαχαρίου: Δεν χρειάζεται να μπούμε σε ονοματολογία.

Για το αν παρακολουθεί τα σχόλια στα social media: Όταν τελείωσε η χρονιά και τερματίσαμε στην 1η θέση, επιτέλους βρήκαμε,κορμό για την επόμενη χρονιά. Φίλοι και γνωστοί αλλά και άγνωστοι με ρωτούσαν γιατί δεν παίρνουμε παίκτες. Τελικά θέλουμε να κρατήσουμε τον κορμό ή να τον ξηλώσουμε; 

Για τον Μπεργκ: Μας χαροποιεί το ότι είναι επιτυχημένος. Δεν φτάνει να επιλέξεις κάποιον, αλλά να του δώσεις και αυτά που χρειάζεται. Να τον εντάξεις στην Κυπριακή πραγματικότητα. Να σας πω και ένα περιστατικό, που ήταν ευχάριστο για εμένα και τον Σίμο. Πέρσι παίξαμε το πρώτο φιλικό στην Πολωνία με την Μπεϊτάρ, χάσαμε 3-1, θα μπορούσε να είναι και διπλάσιο το σκορ. Αυτό μας έδειξε πόσα πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. 

Για τους νεαρούς: Πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο με τους μικρούς για να μην τους κάψουμε. Είμαστε Κύπριοι και το έχουμε αυτό. Πρέπει καθημερινά οι μικροί να αποδεικνύουν.

Για το πώς αλλάζει το όνομα της Ομόνοιας μετά τις Ευρωπαϊκές επιτυχίες: Όταν αποκλείσαμε την Λέγκια, το ίδιο βράδυ και την επομένη, εκπρόσωποι και ποδοσφαιριστές που δεν μας είχαν σε προτίμηση, προσπάθησαν να μας επαναπροσεγγίσουν. Η επαφή αυτή όμως δεν έγινε αποδεκτή.