ΛΑΡΚΟΥ/"Η Ομόνοια έχει αρκετό δρόμο μπροστά της"

Close
ΛΑΡΚΟΥ/"Η Ομόνοια έχει αρκετό δρόμο μπροστά της"

Ο Αθλητικός διευθυντής της Ομόνοιας μίλησε στην Primetel... Ο Νεόφυτος Λάρκου είπε:

Για τα αντίθετα συναισθήματα, αφού την τελευταία φορά που η Ομόνοια έπαιξε με τον Αστέρα, αποκλείστηκε στα πέναλτι και ήταν προπονητής της ομάδας: "Δικαίωση για τη διοίκηση, περηφάνια για τον κόσμο. Όταν είσαι μέρος της ιστορίας που γράφεται νιώθεις ικανοποίηση και προσπαθείς για το καλύτερο πάντα"

Για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό: "Ποτέ δεν σταματάς. Αυτό που θα κάνουμε είναι να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε. Αυτή είναι η ουσία του θέματος. Να κρατήσουμε την ομάδα σε πρωταγωνιστική τροχιά. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η 1η φορά που μπαίνει μια ομάδα στους ομίλους, γιατί έχει ευκαιρία να... χτίσει στη βαθμολογία της.

Όπως έχει... χτιστεί η Ομόνοια είναι ένας νέος οργανισμός. Θα πρέπει όλοι να κάνουν υπομονή. Έχει αρκετό δρόμο μπροστά της η Ομόνοια για να γίνει ομάδα στην ολότητά της, για να καταξιωθεί γενικότερα στο κυπριακό ποδόσφαιρο και συνεχόμενες παρουσίες στην Ευρώπη".

Για το αν θα γίνει κι άλλη μεταγραφή: "Ο κόσμος να κρατά μικρό καλάθι. Αν βρούμε κάτι καλύτερο από αυτούς που έχουμε θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί. Αν όχι, ας απολαύσουμε τους δικούς μας παίκτες που έγραψαν ιστορία"

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

omo-crv