Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τις δηλώσεις του Νιλ Λένον στη διάσκεψη τύπου του "Reale Arena".
- ΧΟΡΗΓΟI του αγώνα Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ομόνοια η PARIMATCH, η NISSAN CYPRUS και το UNIVERSITY OF NICOSIA
"Είμαι απογοητευμένος με το τελικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την πίστη. Δεν θυμάμαι ευκαιρία της Σοσιεδάδ στο πρώτο μέρος. Χρειαστήκαμε τον Φαμπιάνο για κάποιες επεμβάσεις στο 2ο ημίχρονο. Έκαναν εξαιρετική εμφάνιση οι Χαραλάμπους, Κίτσος, Μίλετιτς. Βγάλαμε αυτοπεποίθηση. Είδαμε όμως μια ποιοτική ομάδα όπως είναι η Σοσιεδάδ."
Τι άλλαξε στο πρώτο μέρος και για τους τραυματισμούς των Γιούστε και Κασάμα...
"Θέλαμε να πιέσουμε, να το πιστέψουμε περισσότερο. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Το 1-0 ήταν ρευστό. Πιέσαμε ψηλά. Κάποια μικρά πράγματα μπορούσαμε να τα κάναμε καλύτερα. Είμαι προβληματισμένος με τους τραυματισμούς. Είναι μυϊκός του Κασάμα. Ήταν μια άσχημη εξέλιξη αυτή με τον Γιούστε. Εύχομαι να μην πάει για επέμβαση ο Γιούστε γιατί φαίνεται σοβαρός τραυματισμός."
Αν το πίστευε η Ομόνοια μπορούσε;
"Αν το πιστεύαμε περισσότερο θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Στο 2ο ημίχρονο είχαμε ενέργεια. Ο Χαραλάμπους ήταν εξαιρετικός. Είμαι απογοητευμένος".
Για τον Κίτσο; Θα βάλει δύσκολα στον Λέζιακς;
"Ναι. Πιστεύω πως θα υπάρχει ανταγωνισμός. Αποκτούσε αυτοπεποίθηση. Προσαρμόστηκε στις ανάγκες του αγώνα. Είναι σημαντικό πως θα υπάρχει ανταγωνισμός".
Πόσο δύσκολη είναι η προσαρμογή στο κυπριακό πρωτάθλημα μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι;
"Πρέπει να επανέλθουμε άμεσα. Θα πρέπει να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής. Πρέπει να κερδίσουμε, δεν έχουμε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές."
Μπορεί η Ομόνοια να διεκδικήσει κάτι από αυτόν τον όμιλο;
"Φυσικά. Είναι ποδόσφαιρο. Είμαι ευχαριστημένος με πολλά πράγματα από τον αγώνα με την Σοσιεδάδ. Το πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Ήμασταν ανταγωνιστικοί με ομάδα της Λα Λίγκα."

