Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της Primetel μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Ομόνοιας, Χάρης Μαυρίας.
''Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη έφτιαξε μια απίστευτη ατμόσφαιρα από το πρώτο λεπτό . Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να του χαρίσουμε ήταν αυτή η νίκη. Από κει και πέρα η Σαλαμίνα σίγουρα είναι ένας δύσκολο αντίπαλος και το έδειξε και πέρυσι καθώς μπήκε στην πρώτη εξάδα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έδωσε ο προπονητής και από κει και πέρα δημιουργήσαμε ευκαιρίες που τις κάναμε γκολ. Θα μπορούσαμε και περισσότερα. Κάτω το κεφάλι γιατί η συνέχεια είναι μεγάλη''.
Για την εμφάνιση του πρώτου μέρους και το κλειδί της νίκης: ''Το πλάνο ήταν αυτό που είδατε και το ακολουθήσαμε πιστά. Κλέβοντας την μπάλα κοντά στην περιοχή τους δημιουργήσαμε πολλές φάσεις''.
Για το γκολ που πέτυχε και που το αφιερώνει: ''Το αφιέρωσα στην κόρη μου που γεννήθηκε πριν λίγες μέρες. Έβλεπε το ματς από την τηλεόραση μαζί με το γιό μου. Το αφιερώνω σε αυτή που ήρθε στον κόσμο στις 27 του μηνά''.
