Με φόρα από το..."Αμμόχωστος"

Με φόρα από το..."Αμμόχωστος"

Γράφει ο Κυπριανός Κυριάκου

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet  

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Ομόνοιας για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην Ομόνοια 29ης και το σύνολο του Νταμπράουσκας θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.                                      

Χρειάζεται συνεχόμενη βελτίωση η ομάδα σε συνδιασμό με τα τρίποντα για να μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος και την δεδομένη στιγμή έχει ακόμα μια ευκαιρία μπροστά στον κόσμο της να πάρει το ζητούμενο.                                    

Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο προς τους ποδοσφαιριστές με σκοπό σε όλα τα ματς να παρουσιάζονται σοβαροί και συγκεντρωμένοι γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλει κανείς στο τριφύλλι να ζήσει ξανά στιγμές όπως με την ΕΝΠ.                                                  

Η Ομόνοια καλείται να μπεί δυνατά στην αναμέτρηση και με το σωστό πλάνο να καταφέρει να βρει τους χώρους που θα της δώσουν το δικαίωμα να απειλήσει την αντίπαλη εστία και όπως πάντα στην έδρα της, ένα γρήγορο γκολ σημαίνει πολλά.