Με το... καλημέρα, ΑΥΤΟ που έλειπε! (Βίντεο)

Close
Με το... καλημέρα, ΑΥΤΟ που έλειπε! (Βίντεο)

Στην περσινή περίοδο, δεν ήταν 1-2 τα... στραβά της Ομόνοιας αλλά πάρα πολλά, τα οποία θα δυσκολευτεί αρκετά κάποιος αν προσπαθήσει να απαριθμήσει. 

Ένα απ' τα πιο σημαντικά, ήταν η αδυναμία στην καλή τελική πάσα, αυτήν που θα έφερνε τον σέντερ φορ ή τους εξτρέμ σε θέση για γκολ. Γι' αυτό και τα περισσότερα γκολ μπήκαν είτε από ατομικές ενέργειες είτε από στημένες φάσεις είτε από λάθη των αντίπαλων αμυνών. 

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Δόξα, ο Γιόρντι Γκόμεθ ο οποίος ξεκάθαρα πλέον έχει ηγετικό ρόλο στο "τριφύλλι", φρόντισε με την επινόηση του στο 25' να... διώξει κάθε σχετική με το πιο πάνω ανάμνηση, αφού η σέντρα του προς τον Ντάρμπισαϊρ είναι απ' αυτές που θα... πλήρωνε για να έχει ο εκάστοτε σέντερ φορ! 

Όχι πολύ δυνατή ούτε πολύ ψηλή. Όση δύναμη και όσο ύψος χρειαζόταν, για να σηκωθεί και να περάσει οριακά πάνω απ' τα κεφάλια των αντίπαλων αμυντικών και να... σβήσει στο κεφάλι του συμπαίκτη του!

Φυσικά ο Ματ δεν μπορούσε να αφήσει τέτοια μπαλιά αναξιοποίητη, σκόραρε και... άνοιξε τον δρόμο για την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο από διάφορες κάμερες την σέντρα - ασίστ του Γκόμεθ:

Σταύρος Παπαδημητρίου