Ο Άνταμ Λανγκ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα nemzetisport.hu.
Ο Ούγγρος στόπερ της Ομόνοιας με αφορμή το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ανόρθωση, μίλησε στους συμπατριώτες του.
Διαβάστε τις κυριότερες τοποθετήσεις του:
"Είμαι φίλος με τον Νοβότνι, δώσαμε πολλές μάχες και στο τέλος προκριθήκαμε εμείς στον τελικό"
"Ήμουν στο σωστό μέρος στο γκολ και σκόραρα. Ήταν ένα τυχερό αλλά σημαντικό γκολ. Κάναμε μεγάλο βήμα και πήραμε την πρόκριση. Στην συνέχεια ήρθε η αποβολή και το γκολ αλλά το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς να δεχτούμε δεύτερο"
"Είναι απογοητευτικό που είμαστε στο β΄γκρουπ αλλά ο κόσμος ήταν εκεί και μας στήριξη στο κύπελλο. Στο κύπελλο είδαν μια πιο παθιασμένη Ομόνοια, όπως αυτή της περασμένης σεζόν"
"Ο Λένον με εμπιστεύεται. Μετά τον τραυματισμό μου στον αστράγαλο επέστρεψα και ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία μου"
"Έχουμε μεγάλη προοπτική να πάρουμε το κύπελλο. Βέβαια σ΄ένα τελικό όλα μπορεί να συμβούν. Δεν φοβόμαστε. Ετοιμαζόμαστε για το ματς της χρονιάς και θέλω το κύπελλο μετά το πρωτάθλημα και το σούπερ καπ"
