Γράφει ο Κυπριανός Κυριάκου
Δεν είναι μεγάλο το δείγμα που έχουμε μπροστά μας μέχρι στιγμής για να βγάλουμε συμπεράσματα για τα δυνατά και αδύνατα σημεία στην μέχρι τώρα εικόνα που βγάζει η Ομόνοια όμως αυτό που μπορεί να λεχθεί ως δεδομένο είναι η ανάγκη για άμεση ενίσχυση στο επιθετικό κομμάτι.
Παρά το γεγονός πως υπήρχαν και στα δύο φιλικά οι προϋποθέσεις και οι ευκαιρίες για να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο η ομάδα μπροστά στα αντίπαλα καρέ, εντούτοις παρατηρήθηκε ξανά πως όλες οι προσπάθειες περνούν από τα πόδια του Γουίλι Σεμέδο.
Ο περσινός MVP της Ομόνοιας έδειξε να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση παρά το διάστημα αποχής, και ειδικότερα στο προχθεσινό φιλικό με την Μακάμπι ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου τόσο με τις πλαγιοκοπήσεις του όσο και με τα σουτ του εντός περιοχής.
Είναι δεδομένο πως ο Σεμέδο στην καλή του μέρα κάνει το έργο της ομάδας ευκολότερο, όμως όσο είναι νωρίς πρέπει να γίνουν οι ανάλογες ποιοτικές κινήσεις ενίσχυσης τόσο στον άξονα όσο και στα φτερά με σκοπό η Ομόνοια να ισχυροποιηθεί σε όλες τις γραμμές της επίθεσης, πράγμα που θα δώσει περισσότερες λύσεις στον δημιουργικό… τομέα.